Eheys Hypnoterapia -asiakaskokemuksia


Eheys Hypnoterapia -asiakaskokemuksia”Saimme toteutettua hoidot loistavasti puhelimen välityksellä omalla kotisohvalla. Suosittelen lämpimästi!””Serafiinan hypnoterapia ylitti kaikki odotukseni. Hänellä on vilpitön tahto auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Hän tekee työtään täydestä sydämestään. Hoidossa yhdistyvät lämmin luottamus, inhimillisyys, vastavuoroisuus sekä vankka ammattitaito. Tunsin välittömästi olevani luotettavissa ja osaavissa käsissä. Syvät haavat ja traumat saivat tulla esiin hyväksyvän ohjauksen viitoittamana ja niitä hoivattiin rakkaudella eheäksi. Saimme toteutettua hoidot loistavasti puhelimen välityksellä omalla kotisohvalla. Suosittelen lämpimästi!"

-Nainen, 38v.”Suurin anti Serafiinan tapaamisissa oli positiivisen minäkuvan vahvistamisen ja rentoutumisen lisäksi se, että hän keskittyi minun arkeeni ja analysoi juuri minun haasteitani ruokailutapojeni parantamisessa.””Olin jo pitkään kipuillut huonojen elintapojeni kanssa; söin pääsääntöisesti hyvää itse tehtyä ruokaa, mutta liian suuria annoksia ja epäsäännöllisesti. Keväällä 2018 löysin artikkelin, jossa hypnoosilla oli autettu tupakoinnin lopettamisessa, ja mietin, olisiko siinä apu myös minun painonhallintaan? Sillä vaikka tasan tarkkaan tiesin, mitä pitäisi syödä ja kuinka paljon, niin sen hallinta ja toteuttaminen omassa stressaavassa arjessa tuntui ylivoimaiselta ja mahdottomalta.

Niinpä kesäloman jälkeen, syyskuussa 2018 otin yhteyttä Serafiinaan ja sovimme kolme tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen ei jännittänyt, mutta en oikein osannut odottaa mitään. Hypnoosi tuntui niin vieraalta ajatukselta ja olin varma, että ei minua tietenkään voi hypnotisoida. Mutta jälkeen päin illalla kotona, mietin, että mitä oikein tapahtui? Olin hypnoosissa mielestäni aivan ”läsnä”, mutta kuitenkin jossain aivan omassa rentoutuneessa kuplassa. Eikä minulla ollut jälkeen päin mitään ajantajua, oliko mennyt viisi vai viisitoista minuuttia, kokemus oli enemmän kuin miellyttävä.

Suurin anti Serafiinan tapaamisissa oli positiivisen minäkuvan vahvistamisen ja rentoutumisen lisäksi se, että hän keskittyi minun arkeeni ja analysoi juuri minun haasteitani ruokailutapojeni parantamisessa. Olin aiemmin keväällä käynyt työterveyshuollon ravintoterapeutilla, jolta toki sain hyviä ravinto-ohjeita, eli niitä samoja mitä lehdet ja netti on täynnä. Mutta Serafiina oli kiinnostunut minun päivittäisistä tapahtumista; unirytmistäni, miten suunnittelen ateriani, mistä raaka-aineista, miten arki erottuu juhlasta jne. Näistä löysimme konkreettisia asioita, ihan helposti toteutettavia, joita noudattamalla painoni on kahdessa kuukaudessa pudonnut 5 kiloa. Tahti ei ole nopea, mutta en sitä tavoittelekaan, vaan haen pysyvää hyvää oloa, ja paino asettuu sitten minulle sopivaan tasoon.”

—Nainen, 55 v.”Opin itsestäni asioita, mitä en olisi ilman Serafiinan tapaamisia osannut koskaan löytää.”"Serafiinan luokse oli aina ihana mennä. Serafiina on aina läsnä ja vain minua varten, kun sinne menen. Äitinä ja yrittäjänä olen tottunut itse olemaan muita varten. Opin itsestäni asioita, mitä en olisi ilman Serafiinan tapaamisia osannut koskaan löytää.  Itsetuntoni parani ja pystyn paremmin luottamaan omaan ääneeni sisällä ja tiedän, että olen hyvä tällaisena. Ja ettei voimavarani tarvitse riittää kaikille.

On tosi antoisaa ollut peilata omaa elämää ja kipupisteitä Serafiinan kanssa. Kolmen tapaamisen jälkeen hanat aukesi ja tunteet purkautui. Jotain pahaa pääsi sisältä pois. Sen jälkeen olo on ollut kevyt, luottavainen, päättäväinen ja se että olen hyvä juuri näin <3 Kiitos Serafiina. Olen suositellut sinua myös ystävilleni, jotka kamppailevat oman elämänsä kipupisteiden kanssa. Suuret suosittelut!"

—Nainen, 39 v.

”Sain urahypnoosissa itseluottamusta, energiaa, voimaa, uskoa ja vaikka mitä positiivista!”"Mä olen kokeillut monenlaisia itseni kehittämistä ja kasvua tukevia toimintoja, mutta en ennen hypnoosia. No nyt on sekin testattu ja voin sanoa että TÄNÄÄN tuli kyllä urahypnoosissa niin mojova annos itseluottamusta, energiaa, voimaa, uskoa ja vaikka mitä positiivista (lisäksi aika upeita visioita, hah) että taisin kasvaa ihan konkreettisesti suuremmaksi! (Oikea sana voisi olla että laajenin!)

Ihan huikea Serafiina Sainio tarjoaa hypnoterapiaa Helsingissä ihanassa Lapinlahden miljöössä, joten jos haluat itse buustata itseluottamustasi, oli kyseessä sitten uralla eteneminen tai omien tavoitteiden, unelmien, saavuttaminen, tai jos sulla on jotain blokkeja esim. rahan tai lasikattojen kanssa, niin ehdottomasti suosittelen ottamaan yhteyttä Serafiinaan."

—Anja


”Umpikujakin voi kääntyä uudeksi aluksi, missä kaikki on mahdollista.”"Hypnoterapiakäynnit olivat minulle ihana matka omaan itseeni ja minuuteni kehittämiseen. Sain käynneiltä valtavasti itsevarmuutta ja naisellista vahvuutta; rohkeutta olla minä itse ja kyvyn rakastaa ja arvostaa itse itseäni. Olen saanut motivaation ja uskalluksen tarvittaviin muutoksiin, etten enää polje itseäni ja tyydy vähempään kuin minulle kuuluu - minä ansaitsen kaiken hyvän elämääni.

Serafiina tuntui heti kuin olisi ollut vanha tuttu ja hän toi myös omalla lämpimällä olemuksellaan uskoa ja luottamusta siihen, että umpikujakin voi kääntyä uudeksi aluksi, missä kaikki on mahdollista. Tämä on ollut merkittävä käänne elämässäni!"

—Sari

”Koin saavani vahvuutta ja rakkautta itseäni kohtaan, pelkojani pienemmäksi hoitojen myötä.”


”Kävin kolme kertaa Serafiinan Eheys hypnoterapiassa omiin ahdistus ja paniikkioireisiini.  Koin olevani vahvasti noiden tunteiden vankina. Elämääni on määränneet mielen esteet. En matkustele yksin enkä oikein yhdessä, turvakäyttäydyn voimakkaasti ja puhun itselleni rumasti vajavuuteni vuoksi. Tämä oli lähtökohta kun menin Serafiinan luokse.

Lapinlahden sairaala, jossa Serafiinan ottaa vastaan, on lumoavan kaunis, vankat kiviseinät huokuu rauhaa ja vahvuutta ympärilleen.

Ensimmäinen tapaamiskerta jännitti minua kovin. Ensikohtaaminen oli lempeä ja rauhoittava Serafinan kanssa. Jännitin hypnoosia, mutta sen jälkeen kun olin pötkötellyt divaanilla hypnoosia saamassa ihan hämmästyin kuinka ihanasti se vaikutti minuun. Serafiina puhui alitajunnalleni voimauttavia sanoja.

Muihin kertoihin kuului mielen blokkien käsittelyä hypnoosin avulla sekä eheyttävää hypnoosia. Koin saavani vahvuutta ja rakkautta itseäni kohtaan, pelkojani pienemmäksi hoitojen myötä. Tulin viimeiselle hoitokerralle yksin autolla Helsinkiin, joka oli minulle suuri askel.”

—Satu
”Aloitin halulla pudottaa painoa, mutta yllätyksekseni sain voimia paljon suuremman elämänmuutoksen aloittamiseen.”"Alunperin otin yhteyttä Serafiinaan, koska halusin pudottaa painoa... Olin aiemmin lukenut hänestä lehtijutun, joka oli jäänyt mieleeni. En saanut itsekseni syömisiäni hallintaan ja olin valmis ottamaan vastaan kaiken mahdollisen avun. Jo terveyttä uhkaavan painon lisäksi halusin mm. oppia rentoutumaan paremmin, mutta odotukseni eivät olleet valtavat, koska olin aiemminkin käynyt hypnoterapiassa eri henkilöllä eikä se ollut toiminut kovin hyvin. Hämmästys olikin suuri kun paljastui miten helposti suggestoitavissa olen!

Serafiinan persoona ja ääni ovat kuin luotuja hypnoterapiaan: hän nauttii työstään, tunnistaa helposti asiakkaan tiedostamattomatkin ongelmat ja laulajatausta tekee hänen äänenkäytöstään jo itsessään hypnoottista kuunneltavaa... Olen persoonaltani stressiherkkä perfektionisti enkä mielelläni ‘luovuta ohjaksia’ kenellekään, mutta Serafiinan vastaanotolla nautin siitä kun voin rentoutua ja luottaa hänen ammattitaitoonsa.

Itse hypnoosi on ollut uskomaton kokemus, sain jo muutamasta käynnistä enemmän konkreettista apua kuin vuosien psykoterapiasta. Aloitin halulla pudottaa painoa, mutta yllätyksekseni sain voimia paljon suuremman elämänmuutoksen aloittamiseen. En osaa järjellä selittää sitä, miksi en enää nykyisin halua iltaisin syödä itseäni tainnoksiin tai miten yhtäkkiä haluan tehdä järkevämpiä valintoja ruuan lisäksi myös koko elämässäni - olen yksinkertaisesti muuttunut, ja parempaan suuntaan.

Muutama käyntikerta riittää varmasti juuri esim. painonpudotuksen tueksi tai vaikka tupakoinnin lopettamiseen, mutta itse aion jatkaa käymistä koska meillä riittää vielä työsarkaa ja haluan voimaantua lisää. Täytyy myöntää, että ainoa syy, miksi en suosittelisi Serafiinaa muille on itsekäs: pelkäisin, ettei hänellä riittäisi enää vapaita aikoja minulle.”

—Nainen 36 v.”Kävin yhteensä kolme kertaa hänen vastaanotollaan ja jo toisen hypnoosikerran jälkeen huomasin, että pelko on poissa.”"Olen kilpacheerleadingia harrastava 14-vuotias tyttö. Akrobatia on yksi cheerleadingin tärkeimmistä osa-alueista. Olin useamman vuoden aikana harjoitellut erilaisia volttisarjoja ja ne sujuivatkin jo tosi hyvin, kunnes… Viime keväänä, aloin yhtäkkiä pelkäämään niiden tekemistä, ilman järkevää syytä. Lyhyen ajan sisällä en osannutkaan enää tehdä niitä, suoritustaso laski ihan olemattomiin. Tiesin, että fyysisesti osaan ne, mutta mieleni esti minua tekemästä niitä. Sain 'mental blockin' ja aloin himmaamaan ja keskeyttämään näitä liikkeitä, joten en enää pysynyt suorittamaan niitä. Kävin joitain kertoja urheilupsykologin vastaanotolla, joka yritti psyykata minua tekemään näitä, mutta siitä ei ollut merkittävää apua. Pelko säilyi edelleen.

Sitten löysimme Serafiinan hypnoterapian. Kävin yhteensä kolme kertaa hänen vastaanotollaan ja jo toisen hypnoosikerran jälkeen huomasin, että pelko on poissa. Se kuului historiaan. Lähdin pikkuhiljaa kokeilemaan volttisarjaa, ensin pehmeämmällä alustalla ja huomasin, että mieleni ei enää estä minua. Pitkä akrotauko toki vaatii sen, että fysiikkaakin joutuu harjoittamaan, mutta nyt ainakaan mieleni ei estä minua siinä. Voin lämpimästi suositella hypnoterapiaa kohtalotovereilleni. Itse prosessi oli tosi miellyttävä kokemus ja se todella auttoi."

—Cheerleader

”Tahmeus on hävinnyt arjestani, ja ilo palailee aina vain enemmän!”"Ajattelin vielä kiittää sinua, ja antamastasi terapiasta. Tahmeus on hävinnyt arjestani, ja ilo palailee aina vain enemmän! Kiitos siitä! Tykkäsin tosi paljon myös kauniista ja soljuvasta äänestäsi, saatan kuulla sen yhä vieläkin."

—Nainen


”Aivan kuin olisin herännyt pitkästä unesta.”"Kiitos vielä kerran ihanasta Unelma Workshopista. Se mitä mulle on lauantain jälkeen tapahtunut on ollut aivan ihanaa. Aivan kuin olisi herännyt pitkästä unesta. Huomasin, että minun oli helpompi lähestyä ihmisiä ja nautin aidosti kanssakäymisestä. Sellainen epämääräinen ahdistus oli poissa."

—Nainen, 43v


Ota yhteyttä jos haluaisit kokeilla hypnoosia, tai jos sinulla on kysymyksiä hypnoosista.


Lähetä viesti!