Rakasta itsesi eheäksi!

Löydä oma, ihana, lempeä itserakkautesi.hypnoosi-itsetunnolle
Tällä kolmen viikon ryhmähypnoosikurssilla saat mielenrauhaa, positiivisuutta ja omanarvontuntoa. Niistä kasvaa pikkuhiljaa tuntien edetessä ihana lempeä itserakkaus. Stressi helpottaa ja huomaat olevasi paremmalla tuulella ja positiivisemmalla fiiliksellä arjen pyörteissä.
Eheä itseään rakastava ihminen huolehtii itsestään ja omista asioistaan paremmin, ja saatat huomata, että teet asioita tehokkaammin ja tavoitteellisemmin ilman stressin tunnetta. Yöunikin on rauhallista ja olo tyyni ja kirkas. 

Onko sinulla selittämätön tyytymättömyyden tunne tai tyhjä fiilis, onko pinna kireällä? Tuntuuko, että kiire painaa liikaa päälle tai suoritettavien tehtävien lista vain kasvaa ja se ahdistaa, ja olet prioriteeteissa itse aina viimeisenä prioriteeteissa? Näiltä ryhmähypnoositunneilla saat mielenrauhaa, positiivisuutta ja omanarvon tuntoa, lempeää ihanaa rakkautta sinua itseäsi kohtaan. Stressi helpottaa ja huomaat, että olet paremmalla tuulella ja paremmalla fiiliksellä arjen pyörteissä, Huomaat että rakastat itseäsi enemmän ja saatat jopa nukkua hypnoosin jälkeen vähän paremmin!

Me kaikki tarvitsemme tervettä itserakkautta, hellää ja rakastavaa suhtautumista meihin itseemme. Tätä kaikkea saat ryhmähypnoosissa sen lisäksi, että teemme mielikuvamatkoja omaan alitajuntaamme jolloin opimme kuuntelemaan itseämme ja omia tarpeitamme enemmän. Kiireessä oma rauha ja tasapaino on koetuksella, ja stressaantuneena on vaikea tuntea itsensä eheäksi jolloin oma suorituskyky ei ole parhaimmillaan, ja sitä huomaa laistavansa asioista jotka ovat itsellemme hyväksi mutta jotka eivät tunnu mahtuvat kalenteriin. Tämä kolmen kerran ryhmähypnoosikurssi luo tasapainoa ja hyvää fiilistä osallistujille ja motivoi meitä rakastamaan itseämme enemmän ja priorisoimaan omia tarpeitamme.

itsensä rakastamisen hypnoositunnit

Tämä hypnoosi on positiivisuuden, onnellisuuden, terveen itsetunnon ja itserakkauden lisäämiseen sekä stressin alentamiseen. Nämä kolme sessiota muodostavat toisiinsa sidoksissa olevan prosessin, jotka edistävät jokaisen osallistujan eheytymistä, ja omaa kykyä rakastaa meitä itseämme, joten kaikille kolmelle kerralle kannattaa osallistua – silloin saat tunneista suurimman mahdollisen hyödyn.

Itseään rakastava ihminen osaa priorisoida itselleen tärkeitä asioita alitajuisesti ja onnistuu omissa päämäärissään paremmin.

Itseään rakastava ihminen osaa priorisoida itselleen tärkeitä asioita alitajuisesti ja onnistuu omissa päämäärissään paremmin.

hypnoosi-auttaa-stressiin
Rakkaus ja hyväksyntä itseämme kohtaan auttaa meitä luomaan syviä emotionaalisia suhteita ystäviin tai kumppaniin, sekä auttaa meitä päätöksenteossa ja tulevaisuuden suunnittelussa.

Terveen, lempän, ihanan itserakkauden puute saa aikaan negatiivisia tuntemuksia, voimattomuuden ja jumissaolon fiilistä. Jos kokemuksesi itsestäsi ei ole eheä ja rakastava, saatat tehdä elämässäsi itsellesi vääränlaisia päätöksiä niin uran, talouden kuin ihmissuhteidenkin suhteen. Et koe olevasi oikein koskaan riittävä itsellesi tai muille ihmisille. Tällainen ajattelu on omiaan nostamaan stressitasoja, joka taas vaikuttaa jopa odotetun eliniän pituuteen sekä kykyymme elää terveellisesti ja onnellisesti.

Syvän ja emotionaalisen yhteyden luominen muihin ihmisiin voi tuntua vaikealta ellei mahdottomalta, jos emme ole itse eheitä, ja rakasta itseämme riittävästi. Kun olemme rehellisiä itseämme kohtaan ja hyväksymme ja rakastamme itseämme juuri sellaisena kuin olemme, on muidenkin helpompi olla meidän seurassamme. Sinäkin viihdyt silloin omassa seurassasi ja tunnet olosi eheäksi ja turvalliseksi.

Mitä Rakasta itsesi eheäksi!
-hypnoosiryhmän sessiot sisältävät?

1. SESSIO

Ensimmäisellä kerralla Rakasta itsesi eheäksi! -ryhmässä kerron hypnoosista, sen mahdollisuuksista ja siitä miltä se tuntuu. Kerron hypnoosin prossessin yksityiskohtaisesti, jotta kaikilla on turvallinen ja hyvä olla. Ensimmäisen kerran hypnoosi keskittyy rentoutumiseen, syvään rauhalliseen hengitykseen ja ihanaan itsetunnon kohotukseen, ja itserakkauden löytymiseen.


2. SESSIO

Toisella kerralla toistamme ensimmäisen kerran hengitysharjoitukset, teemme mielikuvamatkan omaan alitajuntaamme, joka on oma oppaamme elämässä mitä ikinä teemmekään. Osallistuja saa valtavan määrän itsensä rakastamiseen ja eheytymiseen liittyviä suggestioita sekä vahvistusta edellisellä kerralla läpikäytyyn itsetunnon kohotukseen. Voimistetaan vielä ihanaa lämmintä itserakkautta, ja itsensä hyväksyntää ja sitä, että osaamme rakastaa itseämme lempeästi ja lämpimästi. Käymme läpi varhaisen lapsuutemme oppimisvaiheita, sillä haluan muistuttaa sinua omasta mahtavasta potentiaalistasi. On upeaa huomata mitä kaikkea osaammekaan tehdä ja toteuttaa, ja miten valtaisa määrä rakkautta meissä oikein asuu, se pitää vaan saada virtaamaan myös meitä itseämme kohtaan vapaasti. Lopussa teemme pienen mielikuvamatkan, jossa ikään kuin tilaamme elämäämme rakkautta, terveyttä, onnea, rohkeutta eheyttä – ja mitä ikinä tarvitset ja haluat hypnoosin aikana.


3. SESSIO

Kolmannella kerralla teemme hiukan aiempia kertoja syvemmän rentoutuksen, jossa koko vartalo käydään läpi kohta kohdalta. Näin varmistamme, että kaikki päivän stressi ja jännitykset ovat tiessään. Tälläkin kerralla kohotamme jälleen itsetuntoa ja itserakkautta oikein roppakaupalla ja keskitymme siihen miten paljon meissä itsessämme on voimaa oman elämämme ja oman itsemme rakastamiseen. Viimeinen kerta päättyy ihanaan mielikuvamatkaan, jossa ihailemme oman mielemme luomia maisemia sekä sitä, miten ihanaa elämä onkaan kun itseään rakastaa oikein hurjan paljon! Sellaisen ihmisen seura on ihanaa, jolla on terve ja hyvä itsetunto ja joka rakastaa itseään – sitä on kolmessa hypnoosisessiossa nyt saatu roppakaupalla!


Usein kysytyt kysymykset


Ryhmätunneille mukaan oma tyyny, ja mahdollisuuksien mukaan kevyt viltti ja joogamatto, jonka päällä maataan rennosti kun itse hypnoosi tapahtuu.

Kokemus hypnoosista on kivempi kun alla on pehmoinen joogamatto, pään alla tyyny ja viltti lämmittämässä sillä kun hypnoosissa ollaan paikallaan, voi olo tuntua helposti hiukan viluiselta.Tule mukaan.

Seuraavat eheytymisen ja itsensä rakastamisen hypnoosi-illat:
TULOSSA PIAN

Era Nova Kirjakauppa, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki

—120e—

Lähetä viesti jos tahdot osallistua!