Stressi alas ja itsetunto ylös!


Hypnoosikurssi ryhmille


Näillä hypnoositunneilla saat mielenrauhaa, positiivisuutta ja omanarvontuntoa. Stressi helpottaa ja huomaat olevasi paremmalla tuulella ja positiivisemmalla fiiliksellä arjen pyörteissä. Saatat jopa nukkua hypnoosin jälkeen paremmin.


Tunnetko itsesi stressaantuneeksi ja onko pinna kireällä? Tuntuuko, että kiire painaa liikaa päälle tai suoritettavien tehtävien lista vain kasvaa ja se ahdistaa? Näiltä ryhmähypnoositunneilla saat mielenrauhaa, positiivisuutta ja omanarvon tuntoa. Stressi helpottaa ja huomaat, että olet paremmalla tuulella ja paremmalla fiiliksellä arjen pyörteissä, ja saatat jopa nukkua hypnoosin jälkeen vähän paremmin!

Me kaikki tarvitsemme tervettä itserakkautta, hellää ja rakastavaa suhtautumista meihin itseemme. Tätä kaikkea saat ryhmähypnoosissa sen lisäksi, että teemme mielikuvamatkoja omaan alitajuntaamme jolloin opimme kuuntelemaan itseämme ja omia tarpeitamme enemmän. Kiireessä oma rauha ja tasapaino on koetuksella, joten tämä kolmen kerran ryhmähypnoosikurssi luo tasapainoa ja hyvää fiilistä osallistujille.

Tämä hypnoosi on vain positiivisuuden ja terveen itsetunnon lisäämiseen, stressin alentamiseen ja onnellisuuden lisäämiseen! Nämä 3 sessiota muodostavat toisiinsa sidoksissa olevan prosessin, joten kaikille kolmelle kerralle kannattaa osallistua – silloin saat tunneista suurimman mahdollisen hyödyn. 

hypnoosi-itsetunnolle

Stressitön mieli toimii parhaiten.

hypnoosi-auttaa-stressiin

Oletko stressaantunut?


Asiantuntijoiden mukaan akuutti stressi, joka on erityisen ärsykkeen aiheuttama, saa kehomme aktivoinnin tilaan. Se auttaa meitä tiukan paikan tullen reagoimaan nopeammin ja suuremmalla energialla ja saa aikaan jännitystä ja adrenaliinia, joka valmistaa meidän tarvittaessa toimimaan silloin kun tilanne vaatii akuuttia nopeaa reaktiota. Krooniset stressin tilat tekevät tästä aktivaatiosta kuitenkin pysyvän, aiheuttaen jatkuvaa stressihormoonien virtaamista, joka saa energiamme kulumaan loppuun. Hormoonimme eivät siten ole tasapainossa ja tämä johtaa terveys- ja vireystilamme heikkenemiseen.

Tämän hypnoosikokonaisuuden tarkoitus on helpottaa stressiä ja parantaa osallistujan oloa ja suorituskykyä alentamalla stressiä ja rakentamalla tervettä itsetuntoa ja itserakkautta.

Mitä Stressi alas ja itsetunto ylös!
-hypnoosiryhmän sessiot sisältävät?

1. SESSIO

Ensimmäisellä kerralla Stressi alas ja Itsetunto ylös! -ryhmässä kerron osallistujille hypnoosista, sen mahdollisuuksista ja siitä miltä se tuntuu. Kerron hypnoosin prossessin yksityiskohtaisesti, jotta kaikilla osallistujilla on turvallinen ja hyvä olla. Ensimämisen kerran hypnoosi keskittyy rentoutumiseen, syvään rauhalliseen hengitykseen ja ihanaan itsetunnon kohotukseen ja itserakkauden löytymiseen.

2. SESSIO

Toisella kerralla toistamme ensimmäisen kerran hengitysharjoitukset, teemme mielikuvamatkan merenrantaan, ja matkaamme soljuvasti meren rannalta omaan mieleemme. Osallistuja saa vahvistusta edellisellä kerralla läpikäytyyn itsetunnon kohotukseen ja voimistetaan ihanaa lämmintä itserakkautta, ja sen lisäksi teemme ”mielen siivouksen”, jossa hankkiudumme eroon meitä häiritsevistä epäilyistä, peloista, negatiivisista kokemuksista ja vahvistamme positiivisia kokemuksia, onnistumisen tunteita ja keskitymme niihin negatiivisen sijaan.

3. SESSIO

Kolmannella kerralla teemme hiukan aiempia kertoja syvemmän rentoutuksen, kohotamme jälleen itsetuntoa ja itserakkautta ja käymme mielikuvia hyväksikäyttäen keskustelun oman alitajuntamme kanssa. Monelle tämä kokemus on voimallinen ja rohkaiseva. Ryhmän viimeinen kerta päättyy boostaavaan super-positiiviseen ihanaan positiivisuus -hypnoosiin, jolla vahvistetaan osallistujan kapasiteettia suoriutua asioista, joita hän osaa, luodaan varmuutta omaan tekemiseen ja olemiseen. Sellaisen ihmisen seura on ihanaa, jolla on terve ja hyvä itsetunto ja joka rakastaa itseään, ja sitä on kolmessa hypnoosisessiossa nyt saatu roppakaupalla!


Usein kysytyt kysymykset


Ryhmätunneille mukaan oma tyyny, ja mahdollisuuksien mukaan kevyt viltti ja joogamatto, jonka päällä maataan rennosti kun itse hypnoosi tapahtuu.

Kokemus hypnoosista on kivempi kun alla on pehmoinen joogamatto, pään alla tyyny ja viltti lämmittämässä sillä kun hypnoosissa ollaan paikallaan, voi olo tuntua helposti hiukan viluiselta.Varaa paikkasi.

Seuraavan kurssin aloituspäivä: 5.3.2020
Era Nova kirjakauppa, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki

—120e—

Lähetä viesti ja ilmoittaudu nyt mukaan!