Unelma Workshop


Hypnoosilla ja unelmakartalla kohti omia tavoitteita!Unelmasi toteutuvat, kun uskot niihin. Kyse on vain oman mielesi luotsaamisesta haluamaasi suuntaan.


Tuntuuko että muiden unelmat toteutuvat ja junnaat itse paikallasi? Onko sinun vaikea päättää mikä on oikea suunta? On monta tapaa työstää toiveita, ja yksi niistä on Unelma Workshop! Unelmat viitoittavat arkisia valintojasi – usein tietämättäsi. Parhaimmillaan ne toimivat selkeinä tavoitteina ja eteenpäin vievänä voimana arjessa ja elämässä.

Unelmakartta® auttaa sinua selkeyttämään omia tavoitteitasi. Kun tiedät, mitä haluat ja tarvitset, voit kurottautua haaveitasi kohti ja tehdä niistä totta. Vahvat unelmat paremmasta kehittävät henkisiä ja fyysisiä voimavarojasi. Unelmakartta® on työtapa, jolla voit hahmottaa sinulle tärkeitä asioita, sekä sen miettimistä, mitä elämältä haluat ja mitä koet tärkeäksi.

Hypnoosi on taas oiva keino saada nuo unelmat selkiytymään ennen unelmakartan tekemistä. Alitajunta saattaa avata rohkeita uusia unelmia, tavoitteita elämässä tai kokonaan uusia urapolkuja, joita et ollut uskaltanut aiemmin edes ajatella. Se auttaa sinua myös keskittämään ajatuksesi siihen, mihin haluat elämässäsi mennä, ja mitkä tavoitteet sinulla on kartan tekemisen jälkeen.

unelmakurssi hypnoositerapia kurssi

”Älä hylkää unelmiasi! Kun ne ovat kadonneet, olet ehkä vielä olemassa, mutta olet lakannut elämästä.”


—Mark Twain

unelma aarrekartta helsinki

Mitä workshopissa tapahtuu?


Unelma Workshopissa saat mahdollisuuden kokea jotain erityistä. Workshop alkaa ensin lyhyellä keskustelulla workshop -päivän sisällöstä ja hypnoosista ja sen mahdollisuuksista, jonka jälkeen Englannista ICH Instituutista valmistunut kliininen hypnoterapeutti ja workshopin ohjaaja Serafiina Edelmann tekee osallistujille hypnoosin. Tässä hypnoosissa tuetaan sinun itsetuntoa, vahvistetaan tervettä lämmintä ihanaa itserakkautta, omanarvontuntoa ja rohkeutta käydä läpi omia unelmia, jotta Unelmakartan® teko olisi aidoin mahdollinen kokemus, jossa tekijä saa vapaasti unelmoida.

Hypnoosin jälkeen teemme unelmakartat käyttäen hyväksemme lehtileikkeitä, kyniä, tekstejä, ym. Samalla voimme nauttia pientä välipalaa, keskustella unelmista ja niiden saavuttamisesta, ja rohkaista toinen toisiamme unelmoimaan oikein villisti. Kun unelmakartta® on tehty, osallistujat saavat toisen hypnoosin, jossa näitä unelmia eletään, ja unelmien saavuttamiseen rohkaistaan. Tämä hypnoosi avaa mielenportteja ja ohjaa meitä kaikkia kohtia omaa parempaa tulevaisuutta, jossa elämme vahvasti omia unelmiamme.

Vuoden 2013 National Geographic:in artikkelissa Floridan yliopiston psykiatri Eugenio Rothe kertoi että kun annamme mielemme vapaasti vaeltaa, eri osat aivojamme aktivoituvat, prosessoiden informaatiota joka on saattanut olla ikään kuin ”uinuvana” ja tavoittamattomissa meidän aivoissamme. Tämä itsessään lisää luovuutta ja sisäistä viisautta, jolla ratkaisemme asioita tavoilla, joita emme aikaisemmin ole edes ajatelleet.


Tule sinäkin aktivoimaan unelmiasi!Tule sinäkin aktivoimaan unelmiasi!
Kevään ajankohdat:
Lauantai 7.3.2020 ja lauantai 17.4.2020

Era Nova, Kasarminkatu 2, 00140 Helsinki

Kun workshop on ohi, sinulla on kotiinviemisiksi aimo annos positiivisuutta, stressittömämpi mieli, ja mukana itse tekemäsi ihana uusi unelmakartta®.

Lähetä viesti ja ilmoittaudu mukaan!

Hinta 120e. Sisältää kaksi hypnoosia ja Unelmakartta® -työskentelyn. Workshopin kesto 4-5h riippuen siitä mihin tahtiin kartat valmistuvat. Workshop etenee omaa luontevaa vauhtiaan.

Helsingin lisäksi Unelma Workshoppeja järjestetään muissa kaupungeissa myös heti kun pieni ryhmä on muodostunut – kerrothan, millä paikkakunnalla tahdot osallistua.“Meillä jokaisella on sisäinen unelma, joka voisi toteutua, jos meillä vain olisi rohkeutta myöntää mikä se on. Sen myöntäminen on usein se vaikein asia.”


—Julia CameronUsein kysytyt kysymykset


Ryhmätunneille mukaan oma tyyny, ja mahdollisuuksien mukaan kevyt viltti ja joogamatto, jonka päällä maataan rennosti kun itse hypnoosi tapahtuu.

Kokemus hypnoosista on kivempi kun alla on pehmoinen joogamatto, pään alla tyyny ja viltti lämmittämässä sillä kun hypnoosissa ollaan paikallaan, voi olo tuntua helposti hiukan viluiselta.